Ziraat Bankası 100 bin TL Borç Kapatma Kredisi Başlattı

TAKİP ET

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi kampanyası ile birlikte nakit kullanacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri 100.000 TL olarak verileceği açıklandı ve banka şubeleri üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere bu ödemeler verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası borç kapatma kredisi kampanyası ile birlikte nakit kullanacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri 100.000 TL olarak verileceği açıklandı ve banka şubeleri üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere bu ödemeler verileceği duyuruldu. Ziraat Bankası banka müşterisi olan vatandaşlara ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa hemen aynı gün içinde işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalara katılarak diledikleri zaman ödeme alabilecek. Ziraat Bankası borç kapatma kredisi kampanyası dahilinde işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara 36 ay vadeli kredi ödemesi verecek olan bu bankalar üzerinden kredi onayını almak isteyen kişilere hemen aynı gün içinde işlem yapılmaktadır. 

Ziraat Bankası bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyor olması durumunda bu son iş yerinde 6 aydır sigorta primlerinin yatıyor olması banka tarafından istenirken ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin emekli olmaları durumunda ise emekli maaş hesaplarının bu bankalar üzerinden olması gerekmektedir. sadece Ziraat Bankası değil diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de nakit ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler verilirken ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler 5 dakika içerisinde 50.000 TL olmak üzere 36 ay vadeli 100.000 TL olmak üzere ise 24 ay vadeli olarak verilmektedir.

Ziraat Bankası bireysel müşteri kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara aynı gün içinde kredi ödemesi almak için sadece banka şubeleri üzerinden kimliğiniz ve gelir belgeniz ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve bankadan ihtiyaç kredisi hemen alabileceksiniz. 

Ziraat Bankası Kredi Borç